Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Receptverseny a Csalánnál

2012.04.23

Receptverseny a Csalánnál

 

 

csalan.jpg

 

 

A Csalán Környezet - és Természetvédő Egyesület hirdette meg a versenyt, amire már rögtön lecsaptam, és 3 receptem el is indult a megmérettetésen. :)

Körtemixem, Meggyes Piskótám, és a legfrissebb Barackos Krémes receptjeim várják versenytársaikat. :)

Az alábbi linken Ti is megtalálhatjátok a verseny kiírását, valamint a benevezett ételeket: http://csalan.hu/hir/receptverseny-indul

Röviden itt is leírom a főbb szempontokat. :)

"A receptverseny április 4-től május 2-ig tart. A Csalán Egyesület ezen időintervallumban várja az olyan egészséges, lehetőleg adalékanyagoktól mentes recepteket, melyek egyik fő hozzávalója üvegekben házilag eltett finomság.

 

Küszöbön a Húsvét, nyakunkon a sütés-főzés. Érdemes olyan receptek után nyúlni, amiről előre tudjuk, megfelel a verseny kiírásának. Ezek után már csak széles mosollyal oda kell állni a tűzhely mellé, néhány fotót készíteni a munkafázisokról, majd az ízes, illatos fotókat recepttel és a hozzávalók, valamint az elkészítés menetének pontos megadásával továbbítani a megmindigteleapolc@csalan.hu e-mail címre.

 

A beküldött recepteket szakértői zsűri közreműködésével értékeljük, melynek tagjai Tornyos Balázs az Oliva Étterem mesterszakácsa, Poór Balázs táplálkozási szakértő, illetve a Csalán Egyesület két főmunkatársa lesznek. A zsűri által kiválasztott három díjazott értékes nyereményeket vehet át a 2012. május 10-ére tervezett díjátadón, melynek az Oliva Étterem biztosít helyet. Minden recept felkerül a Csalán Egyesület

www.csalan.hu/meg-mindig-tele-a-polc oldalára, valamint közzétesszük azokat a Csalán facebook profilján is – facebook.hu/csalanegyesulet -, ahol közönségszavazattal lehet eldönteni, melyik a legnépszerűbb recept. Amely ínycsiklandó finomság a Csalán oldaláról a legtöbb megosztást kapja, annak beküldője különdíjban részesül."

....

No, már le is zárult a verseny! dscf1347--medium-.jpg

Gratulálunk a dobogósoknak! :)

Hogy ne búsuljunk nagyon, kaptam egy levelet a minap, amiben küldtek nekem befőző matricákat. :)

Ősszel neki is látok a befőzéseknek, lekvárkészítésnek, az is jó móka! :)

Puszi, és köszönöm a szurkolást! Mézi :)

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Kapcsolat Mézivel

hajnalka.patak@gmail.comArchívum

Naptár
<< November >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Statisztika

Online: 1
Összes: 149386
Hónap: 2066
Nap: 69